RIS & EFFIX Slaan de handen in elkaar

Beste gebruiker van het InfoSUITE platform,

2017 dient zich alvast uitdagend en veelbelovend aan voor ICT-bedrijf EFFIX uit Waregem en internet onderneming Real Internet Solutions (RIS) uit Kuurne.

Sedert 2008 heeft de software divisie van Real Internet Solutions zich toegelegd op het ontwikkelen van websoftware voor de verwerking van ANPR-gegevens uit mobiele en vaste camera systemen. Op vandaag telt het cameraschild, over drie provincies verdeeld, meer dan 140 camera’s.

Dagelijks sluiten politiezone’s aan met hun AWV of andere camera infrastructuur op hun lokale of provinciale server voor monitoring en verwerking van READ’s en HIT’s. De ERP-modules zoals InfoCOP, InfoPOP, Digitaal Loket, InfoGUN (wapenbeheer),… worden aangeboden en ingezet in de lokale politiezone’s.

Real Internet Solutions wil zich nog meer gaan focussen op zijn kernvisie, namelijk KMO’s en overheidsdiensten doen groeien met de juiste software!

Een ‘netwerk’ is niet alleen software, maar eveneens een complexe mix van hardware, camera’s, 3/4G-verbindingen en netwerkinfrastructuur.

Wij geven U graag kennis van een partnership dat onze dienstverlening niet alleen transparanter maar tevens performanter zal maken in de toekomst.

Het team van Real Internet Solutions blijft op post, wij blijven innoveren en groeien, versterkt door onze partner EFFIX uit Waregem, die vanaf 6 februari 2017 het beheer van de datacentra en onze infrastructuurdiensten over neemt.

 

Wij blijven geloven in het basis principe van onze producten en diensten voor politie: Wie informatie wil vermenigvuldigen moet bereid zijn ze te delen. Dit delen en vermenigvuldigen kan enkel door het verder bouwen aan performante infrastructuur en flexibele software!

Geoffrey Vander Schelden                                Kurt Ghekiere
EFFIX Group bvba                                           RIS Belgium nv

www.effix.be                  www.infocop.eu         www.ris.be
100001