Vaste ANPR palen AWV op InfoCOP

Beschikt U als politiezone over mobiele of vaste ANPR camera’s die U beheert via de ANPR modules van de InfoCOP Suite (InfoTarget,InfoDispatch,InfoSTAT), dan kan U zich vanaf heden in verbinding stellen met onze commerciele dienst (verkoop@ris.be) voor de koppeling met uw ANPR systemen (fabrikant MACQ) verworven via het A.W.V. raamkontrakt.

InfoDispatch verwerkt nu ook gelezen NPR van het AWV raamkontrakt

 

De POC (proof of concept) bij de Politiezone Het Houtsche werd life iAWV Palen op InfoDisptachngeschakeld, sedert heden, binnen de Dispatch opdracht van het West-Vlaamse Sicad. (HCP Devid Camerlynck).

 

 

 

 

Macq AWV op InfoDISPATCH

De vaste ANPR camera’s komen, na identificatie van de units aan de PIT server (Provinciale Interface voor Targets), ter beschikking in de toestellenlijst, en kunnen worden geselecteerd om te worden gematched tegenover een gekozen blacklist (Federaal, supra lokaal of lokaal). Het beheer hiervan kan in de InfoDispatch module of de InfoSTAT module.

De HITS uit de AWV/Macq server worden aangeboden met nummerplaatbeeld en overzichtsbeeld, op de reads zit een delay die inherent aan het netwerk van AWV gekoppeld is.

U hebt een VPN box nodig dicht bij uw AWV/Macq server die een beveiligde verbinding maakt naar de PIT server (of LIT server indien U een blackbox zelf host voor uw InfoCOP modules).
Deze VPN box kan worden geleverd door bvb Lebon IT Services of een andere ICT supplier aan uw zone. Een eenmalige installatie kost van Ris Belgium uit is verschuldigd bij de opstart.

Alle verzamelde Reads en Hits worden bi-directioneel uitgewisseld.

Een tussenkomst van beide partners is vereist bij de koppeling.